Espais de Simulació

El CISARC compta amb 8 unitats de simulació completes al CISARC Health, les quals poden funcionar simultàniament i 3 unitats de simulació al CISARC Business. Cada unitat està formada per un escenari simulat, una zona d’observació directa i per debrifing i una zona de control.

A cada unitat poden treballar un màxim de 15 alumnes per grup, de manera que hi pot haver simultàniament 120 alumnes fent simulació de qualitat. En total es poden recrear més de 50 escenaris diferents.

USIM 1 – Habitació d’hospital doble

Capçals de paret amb gasos, 2 llits, carros de cures, aparells varis…

USIM 2 – REA, UCI o Box d’urgències

Capçal de sostre, llit , respirador, gasos, carros aturades…

USIM 3 – Sala de parts

Capçal de sostre, llit de parts, llit nadó…

USIM 4 – Bloc quirúrgic complet

Quiròfan, REA, zona de rentat de mans i zona d’esterilització. Equipament complet: taula quirúrgica, columna cirurgia i columna d’anestèsia, llum de quiròfan, fluoroscopi, capçal REA, carro aturades, pica de rentat de mans quirúrgic doble…)

USIM 5 – Despatx polivalent

Apte per recrear escenaris de qualsevol àmbit professional (empresa, educació, àmbit social, psicologia…)

USIM 6 i 7 – Consultes sanitàries polivalents

Per recrear consultes de diferents professionals de la salut (metge, infermer, fisioterapeuta, psicòleg, dietista, podòleg, triatge, consulta mútua laboral…)

USIM 8 – Domicili

Equipat amb cuina, menjador, sala estar i habitació.

Mostrador i zona d’espera

Atenció a usuaris/clients.

Aules de suport

Aules de diferent capacitat.

Aula de Simulació – CISARC Business

Aula d’observació – CISARC Business

Aula de Debriefing – CISARC Business

Espais de Simulació totalment equipats

9

Totes les Unitats de Simulació compten, a part de l’escenari, amb una zona tècnica i espais d’observació directa i debriefing annexos equipats amb pantalla.

9

El CISARC compta amb multitud de simuladors, així com aparells sanitaris i material d’attrezzo per tal de recrear qualsevol escenari amb la màxima fidelitat.

9

Les Unitats del CISARC estan equipades amb el SimCapture, un sistema integral de gestió de la simulació (programació, enregistrament d’imatges, gestió de vídeos i àudio, anotacions, avaluació, facilitació del debriefing…).

9

El lloguer d’una Unitat de simulació, inclou el suport d’un tècnic de simulació i/o personal auxiliar durant tota l’activitat.

Com puc llogar un espai de simulació?

Per a més informació i per sol·licitar el lloguer d’un o varis espais de simulació cal contactar amb Teresa Solé – tsole@umanresa.cat