Formació en Simulació

El CISARC ofereix formació en Simulació per aquelles persones que estiguin interessades en aquesta metodologia. L’oferta formativa inclou un Màster oficial en Simulació, un Doctorat en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient, un Fellowship de Simulació en Ciències de la Salut i dues formacions de curta durada: curs d’instructor en simulació i curs de debriefing.

Formació superior en Simulació

màster simulació

Màster universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials

El Màster universitari en Metodologia de la Simulació està destinat a la formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials (formació per a formadors). Pretén que els docents i professionals incorporin, desenvolupin i potenciïn una gran varietat d’estratègies i habilitats didàctiques, pedagògiques i professionals, amb l’objectiu que puguin treure el màxim rendiment d’aquesta metodologia en termes d’aprenentatge.

doctorat seguretat del pacient

Doctorat en Simulació Clínica i Seguretat del pacient

L’Escola de Doctorat de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya, amb campus a Manresa i Vic, ofereix al seu programa de Doctorat 2 places anuals per fer el doctorat en recerca sobre Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.

fellowship simulació

Fellowship de Simulació en Ciències de la Salut

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, amb Campus a Manresa i Vic, i el Centre d’Innovació en Simulació (CISARC) convoquen 4 places anuals de fellowship com a Instructor a l’àrea de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient. S’adreça a graduats de qualsevol àrea de Ciències de la Salut.

Cursos en Simulació

curs instructor en simulació

Curs d’instuctor en simulació

El curs Instructor en Simulació ofereix formació per a docents, clínics, professionals assistencials, investigadors sanitaris que volen iniciar, desenvolupar i mantenir programes de simulació com a metodologia d’aprenentatge i de formació.

curs simulació debriefing

Curs avançat en simulació: Debriefing

El curs avançat el simulació: debriefing facilita les eines avançades per ser i fer com a facilitador de l’aprenentatge dels participants, en el disseny estratègic de simulacions professionals. Per a poder inscriure’s a aquest curs es requereix haver realitzat prèviament la formació d’Instructor en Simulació.

Webinars en Simulació

El Centre d’Innovació en Simulació d’UManresa (CISARC) organitza el cicle de webinars “Let’s talk about simulation”, una iniciativa que té per objectiu donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb la metodologia de la simulació.