Equip de coordinació

Carmen Gomar

Directora de la Càtedra de Simulació i Seguretat de Pacients d’UManresa. Membre Honorari de la Societat Europea d’Anestesiologia (ESA). Membre de la Junta directiva de la Societat Espanyola de Simulació i Seguretat de Pacients (SESSEP). Responsable acadèmica de programes de simulació en medicina de la Universitat de Barcelona i UVic-UCC. Consultora Sènior del Servei d’Anestèsia i reanimació i professora de la Universitat de Barcelona. Investigadora del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS).

Aida Camps

Responsable CISARC-UManresa. Llicenciatura en Psicologia. Diplomatura en Infermeria. Màster en psicologia clínica. Màster en investigació en psicologia aplicada. Coordinadora del Màster Universitari en Metodologia de la Simulació aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Socials. Coordinadora del programa de fellowship de simulació i Seguretat de Pacients. Presidenta de la Societat Espanyola de Simulació i Seguretat de Pacients (SESSEP) del 2021 al 2024. Investigadora del Grup d’Investigació en Innovació Transformativa i Simulació (GRITS). Doctoranda a la UVic – UCC.

Anna González

Coordinadora de Simulació del Grau de Medicina de la UVic – UCC. Diplomatura en Infermeria. Màster de malalt crític. Postgrau en infermeria quirúrgica. Màster en Formació del Professorat. Màster en Metodologia de la Simulació. Instructora i facilitadora de simulació. Investigadora del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS). Doctoranda a la UVic – UCC. Membre de la Junta directiva de la Societat Espanyola de Simulació i Seguretat de Pacients (SESSEP). 

Carlota Riera

Directora de desenvolupament corporatiu d’UManresa. Doctora en Psicologia Social per la UAB. Màster en educació i TIC, e-learning per la UOC. Adreça del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS). Docent en els àmbits de la salut pública, metodologia de recerca qualitativa, desenvolupament organitzatiu i desenvolupament del talent. Consultora de projectes de desenvolupament organitzatiu pel Global Institute for Organisational Development. Consultora acreditada a Insigth Discovery.

 

katherina faundez

Katherina Faundez

Metge u neonatòloga. Doctorant en Medicina i Ciències Biomèdiques de la UVic – UCC. Llicenciada en Medicina. Especialista en Pediatria i en Neonatologia. Instructora i facilitadora de simulació i en Reanimació neonatal. Màster en Metodologia de la Simulació d’UManresa. Màster en Emergències Extrahospitalàries d’UManresa. Investigadora del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS).

lidia aguilera

Lidia Aguilera

Pedagoga especialista en programes formatius al CISARC. Graduada en Pedagogia. Postgrau en disseny tecnopedagògic. Professora col·laboradora Màster Educació i TIC (elearning).

Equip tècnic

Fran Pérez

Tècnic especialista en simulació al CISARC. Tècnic en sistemes microinformàtics. Tècnic en emergències sanitàries. Tècnic superior en imatge pel diagnòstic. Instructor en simulació i formació avançada com a tècnic en simulació clínica. Membre del grup de tècnics en simulació de la Societat Espanyola de Simulació i Seguretat de Pacients (SESSEP).

Kelly Ospina

Auxiliar de simulació.

Berta Sánchez

Auxiliar de simulació.

Equip d’experts i facilitadors

Antònia Puiggròs

Doctora en Investigació en Salut. Diplomada en Nutrició i Dietètica. Diplomada en Infermeria. Màster en Ciències de la Infermeria. Instructora i facilitadora de simulació. Coordinadora de Simulació del Grau d’Infermeria d’UManresa. Investigadora del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS).

Marina Mateu

Doctora en Infermeria per la Universitat de Girona. Màster de Recerca Aplicada a Ciències de la Salut. Llicenciada en Antropologia social i cultural. Diplomada en Infermeria. Instructora en metodologia de simulació i professora universitària dels estudis del grau d’infermeria i formació continuada. Investigadora del grup de recerca d’Innovació Transformativa i Simulació (GRITS).

marta not

Marta Not

Llicenciatura en Psicologia. Diplomatura en Fisioteràpia. Màster Universitari en Metodologia de la Simulació Aplicada a la Formació de professionals de Ciències de la Salut i Socials (UVIC-UCC). Fisioterapeuta i direcció del Servei de Rehabilitació Neurològica del Bages SL. Docent i coordinadora de simulació del grau de fisioteràpia en UManresa.

yolanda alvarez

Yolanda Álvarez

Doctora en Ciències Biològiques. Llicenciatura en Biologia. Coordinadora de Simulació del Grau de Podologia d’UManresa. Docent als graus en fisioteràpia i podologia en UManresa.

ariadna caberol

Ariadna Caberol

Diplomada en Logopèdia. Màster universitari en Neuropsicologia i Educació. Coordinadora de Simulació del Grau de Logopèdia d’UManresa.

lluís blancafort

Lluís Blancafort

Llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat. Enginyer tècnic en telecomunicacions. Màster en Metodologia de la Simulació. Coordinador del Grau en Gestió de la Societat Digital. Coordinador de la Simulació als Estudis dels graus d’ADE i de Gestió de la Societat Digital. Investigador del grup de recerca en Innovació Transformativa i Simulació (GRITS). Doctorant en la UVic – UCC.

laura torreguitart

Laura Torreguitart

Diplomatura en Educació Infantil. Màster en Metodologia de la Simulació. Coordinadora de la Simulació als Estudis del grau d’Educació Infantil. Investigadora del grup de recerca en Innovació Transformativa i Simulació (GRITS).

oriol bataller

Oriol Bataller

Llicenciatura en Odontologia. Responsable de la Clínica Odontològica i coordinador del CFGS de Pròtesis Dentals d’UManresa.