Equip de coordinació

Carmen Gomar

Directora de la Càtedra de Simulació i Seguretat de Pacients d’UManresa. Membre Honorari de la Societat Europea de Anestiologia (ESA). Membre de la Junta directiva de la Sociedad Española de Simulación y Seguridad de Pacientes (SESSEP). Responsable acadèmica de programes de simulació en medicina de la Universitat de Barcelona i UVIC-UCC.Consultora Sènior del Servei d’Anestèsia i reanimació i professora de la Universitat de Barcelona. Investigadora del grup de recerca en innovació docent, simulació i seguretat de pacients d’UManresa (Grindossep).

Aida Camps

Llicenciada en Psicologia. Diplomada en Infermeria. Instructora de simulació per la Universitat Catòlica Antonio de Múrcia (UCAM). Responsable del CISARC. Coordinadora acadèmica del Màster Universitari en Simulació d’UManresa. Presidenta de la Societat Espanyola de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient (SESSEP). Membre del grup local científic de la Societat Europea de Simulació Aplicada a Medicina (SESAM). Coordinació de la Càtedra de Simulació i Seguretat de pacients d’UManresa. Investigadora en el grup d’innovació docent, simulació i seguretat de pacients UManresa (Grindossep). Coordinadora i facilitadora en el Postgrau de Simulació i Innovació Docent (ISDE). Doctorat en Innovació i Intervenció Educatives UVic-UCC.

Griselda González

Doctora en Educació per la Universitat de Barcelona. Diplomada en Fisioteràpia. Postgrau en Simulació i Innovació Docent per UManresa. Coordinadora de simulació del Grau de Medicina i referent de simulació pels estudis de Fisioteràpia de la UVic-UCC. Docent del Campus Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Instructora i facilitadora de simulació als graus i a formació continua a UVic-UCC. Responsable del grup de treball “Facilitation of Learning” de la European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE). Investigadora del grup d’innovació docent, simulació i seguretat de pacients d’UManresa (Grindossep).

Carlota Riera

Directora de Desenvolupament Corporatiu d’UManresa-FUB. Doctora en Psicologia Social per la UAB. Màster en Educació i TIC, e-learning per la UOC. Coordinació Càtedra de Simulació i Seguretat de pacients de UManresa (UVic-UCC). Direcció del grup interinstitucional de recerca en Innovació Docent, Simulació i Seguretat de pacients de la UVic-UCC (GRINDOSSEP). Docent en els àmbits de la Salut Pública, Metodologia d’investigació qualitativa, Desenvolupament Organitzatiu i Desenvolupament del Talent. Consultora de projectes de desenvolupament organitzatiu pel Global Institute for Organizational Development. Consultora acreditada en Insight Discovery.

 

Equip tècnic

Fran Pérez

Tècnic de Simulació

Kelly Ospina

Técnica i auxiliar de Simulació

Berta Sánchez

Tècnica i auxiliar de Simulació

Equip d’experts i facilitadors

Antònia Puiggròs

Doctora en Infermeria. Postgrau en Simulació Clínica i Innovació Docent. Infermera de Medicina Interna a la Fundació Althaia. Instructora i Facilitadora als graus d’UManresa. Coordinadora de Simulació en el grau d’Infermeria. Investigadora en el grup d’innovació docent simulació i seguretat de pacients UManresa (Grindossep).

Marina Mateu

Doctora en Infermeria. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural. Màster oficial en recerca clínica en Ciències de la Salut. Infermera de cures intensives a la Fundació Althaia. Postgrau en Simulació i Innovació docent. Instructora i Facilitadora en simulació. Coordinadora de simulació en primer de Grau de Medicina UVic-UCC. Investigadora del grup d’innovació docent, simulació i seguretat de pacients d’UManresa (Grindossep).

Anna González

Diplomada en Infermeria. Màster en Metodologia de la Simulació Aplicada a la Formació de Professionals de Ciències de la Salut i Ciències Socials. Màster Oficial de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’idiomes. Especialitat Salut. Docent a cicles formatius des de 2010.

Jordi Conca

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses. Màster oficial en comptabilitat, auditoria i control de gestió. Postgrau en Simulació i Innovació Docent.  Professor Eines TIC. Coordinador de la simulació als estudis d’ADE d’UManresa.