Lloguer d’espais

El CISARC,  ofereix la possibilitat a Hospitals, Centres Universitaris, Empreses, Instituts, Escoles, Institucions, professionals de diferents àmbits …  de llogar UNITATS DE SIMULACIÓ  totalment equipades, i aules de suport,  per a desenvolupar activitats de simulació.

USIM 1 – Habitació d’hospital doble

Capçals de paret amb gasos, 2 llits, carros cures, aparells varis…

USIM 2 – REA, UCI o Box d’urgències

Capçal de sostre, llit , respirador, gasos, carros aturades…

USIM 3 – Sala de parts

Capçal de sostre, llit de parts, llit nadó…

USIM 4 – Bloc quirúrgic complet

Quiròfan, REA, zona de rentat de mans i zona esterilització. Equipament complet: taula quirúrgica, columna cirurgia i columna d’anestèsia, llum quiròfan, fluoroscopi, capçal REA, carro aturades, pica de rentat de mans quirúrgic doble…)

USIM 5 – Despatx polivalent

Apte per recrear escenaris de qualsevol àmbit professional (empresa, educació, àmbit social, psicologia…)

USIM 6 i 7 – Consultes sanitàries polivalents

Per recrear consultes de diferents professionals de la salut (metge, infermer, fisioterapeuta, psicòleg, dietista, podòleg, triatge, consulta mútua laboral…)

USIM 8 – Domicili

Equipat amb cuina, menjador, sala estar i habitació.

Mostrador i zona d’espera

Atenció a usuaris/clients.

Aules de suport

Aules de diferent capacitat.

9

Totes les Unitats de Simulació compten, a part de l’escenari, amb una zona tècnica i espais d’observació directa i debriefing annexos equipats amb pantalla.

9

El CISARC compta amb multitud de simuladors, així com aparells sanitaris i material d’atrezzo per tal de recrear qualsevol escenari amb la màxima fidelitat.

9

Les Unitats del CISARC estan equipades amb el SimCapture, un sistema integral de gestió de la simulació (programació, enregistrament d’imatges, gestió vídeos i àudio, anotacions, avaluació, facilitació del debriefing…).

9

El lloguer d’una Unitat de simulació, inclou el suport d’un tècnic de simulació i/o personal auxiliar durant tota l’activitat.

Per a més informació contactar amb:

Teresa Solé

tsole@umanresa.cat